IN PROFILE



hejhej, rätt långt inlägg idag. så om ni orkar läsa, hehe. Idag va det skola som vanligt , ska inte tråka ut er med detaljer. ;) på lunchrasten hämtade mamma mig, och vi stack till ullared. massa fina grejer hittades och det kommer nog komma upp en bild på mitt gulligaste fynd! hihi. nu kollar jag på en film jag köpt, mean girls 2. har redan sett mean girls (1) så hoppas denna är lika bra, sitter oxå med en kopp te i handen, har ont i halsen och förkyld så thats why. Och lite annanas bitar (haha) men jag älskar det!
p&k.

VÅREN - THE SPRING


nu är våren här! ღ
hejpåer! träning idag då, kul vare! har precis ätit också. Ska plugga matte nu tror jag - matteplaneringen. Idag va jag med tjejen på bilden vid namn elin nystrand, vi fick några riktigt bra bilder! Nu soft framför teven!
p & k.


CONVERSE


kärlek ♥
hej! sitter och pluggar nu, ska faktiskt snart gå och lägga mig, är så sjukt trött! men ska kortfatta mig om dagen, idag har jag varit med emma-louise och vi bakade! :) haha, fotade oxå. kolla emmaalouisefoto.blogg.se för videon. :) nu ska jag fortsätta , puss!
förresten, på första bilden är det jag och emma-louise och på andra jag och maja. <3


ICE BLUE


maja's öga, gillar skärpan. ;)

nu har jag precis tränat handboll. :) ska duscha nu, så vi hörs kkram! ♥


NYTT PÅ SKOHYLLAN


my new babys' ♥
efter 5 minuter råkade jag smutsa ner dom.. lyckat!


10.15 - 11.15




chokladbollarna jag och maja gjorde igår, vi tog lite trössel på två stycken, gott blev det! haha :) igår skulle man ju ställa fram klockan en timme, sommartid! snart ska jag sätta på mig match kläderna  för jag ska spela match idag, sen ska jag och pappa nog till farmor och farfar och sen och kolla på  vårjacka till mig, få se om jag hittar nåt! kram ♥


If you start to miss me,remember,i didnt walk away,you let me go


älskade maja bästavän & jag. ♥
nu ska jag kolla klart på beck-filmen jag hyrt, kram!


DAGENS FELICIA



Lite kallt? nej, faktiskt inte. jag och maja tog på oss våra chinos,linnen och iförsig våra vinterjackor. så gick vi till åkern men när vi väl skulle fota slängde vi av oss jackorna och va i linne i nån/några timmar. jätte fin väder idag ju!

sitter just nu och redigerar bilder på mig&maja som vi tog idag, några riktigt fina blev det! det kommer ett/flera inlägg i kväll med andra bilder från idag, så håll utkik. nu ska jag ta lite greaps, kram.


VIDEÓ


haha, vi asgarvade när alla sa 'då' i slutet. HAHA, och det va faktiskt inte planerat!
nu har jag&maja kommit hem för ett tag sen, och hon ska sova här nu. Erika skulle
spela match imorgon, så hon kunde inte. NU SKA VI ÄTA MER CHIPS! haha,kram.

KONTAKTA MIG?


Har fått väldigt många frågor på bloggen, och jag kom på att jag inte hade lagt ut min blogg-mailadress. så här är den [email protected] till den kan ni maila och fråga vad ni vill! men nog om det nu.

'igår' va jag i stan och jag hittade faktiskt 2 saker i alla fall. 2 saker från cubus. ;) en vit sjal och ett ljusrosa färgat linne.;) nöjd blev jag iaf.

'idag' efter skolan drar jag hem till maja [länk] och hon hämtar kläder, det är nämligen disco ikväll. Sen kör vi hem till mig. och så kommer erika [länk] och så fixar vi oss och äter här hemma. och sen åker vi till discot! sedan sover vi hemma hos mig på kvällen. kul ska det bli! nu ska jag klä mig och äta frukost! sen skolan. 

RECEPT I VIDEOFORM







glömde klippa ihop den sista delen, så duktig som jag är. Men det ni borde veta är att muffinsen ska vara inne i ungnen i 7-8 minuter.

IN PROGRESS

[bildlöst inlägg]
hejsan.
just nu håller jag på att försöka ladda upp en video jag och maja gjorde för nån vecka sedan, när vi bakade, så om allt går rätt till ska det komma upp på bloggen idag.;)

igår/idag, igår sov elin här, jätte mys! vi fotade och massa. proppade oss fulla med chips & dipp + cubacola!
sen vid 1 idag åkte elin till alice, och jag stack till filli. Vi fotade oxå, filli har ju fått en systemkamera! [canon eos 1000d] as bra va den! kolla : http://fillisfoto.blogg.se nu ska jag äta! HÖRS SENARE MED EN VIDEO... FÖRMODLIGEN.

CALLE OCH LISA




BILDERNA TAGNA I HELGEN.
hejhej.
nu sa jag cykla till skolan.
p.s emma-louise, krya på dig! missyou.


MIN FINASTE



hejdär! :)
har för några timmar sen kommit hem från stockholm. Min moster och mina kusiner bor där. Så när vi kom hem käkade jag och laddade in bilder på datan och sen kom maja typ direkt när vi kom hem, haha. vi fotade lite och filmade , blev riktigt nöjd med denna bilden! nu ska vi filma enligt maja, så ja.. vi hörs! tjarrå.


MASSA BILDER PÅ EN OCH SAMMA SAK ...



... felicia andersson. http://fillisfoto.blogg.se
mina favorit bilder på filli. ♥